Följ Upplands-Bro kommun

Arena för tillväxt

Pressmeddelande   •   Apr 17, 2019 16:12 CEST

Den 9 maj är du som söker mark eller lokaler i Upplands-Bro kommun välkommen till Arena för tillväxt på Bro Park. Genom Arena för tillväxt sammanförs fastighetsägare och exploatörer med dig som söker en etablerings- eller expansionsmöjlighet i kommunen.

Vid Arena för tillväxt har du möjlighet att träffa tio av kommunens fastighetsägare. Träffen är ett utmärkt tillfälle för dig som önskar köpa eller hyra mark och lokaler samt hitta olika former av logistiklösningar i Upplands-Bro.

Vidare berättar kommunens planchef Henric Carlsson om pågående och kommande planer i kommunen.

- Expansionstakten i Upplands-Bro är mycket hög och vi upplever ett fortsatt stort intresse för företagsetableringar i kommunen. Genom Arena för tillväxt skapas ett nytt forum där fastighetsägare och företag som söker mark och lokaler kan träffas, säger Marcus Nybom, näringslivschef på Upplands-Bro kommun.

- Upplands-Bro växer och med Arena för tillväxt vill vi öka insynen i vad som är på gång i kommunen och samtidigt ge olika intressenter möjlighet att träffas och skaffa sig ökad kunskap om möjligheterna som finns i kommunen, säger Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande.

För mer information och anmälan www.upplands-bro.se/arena2019

Tid: 9 maj 2019, kl. 15-18
Plats: Bro Park, Önsta Allé 1

Kontaktpersoner

Nassim Nyholm, näringslivsutvecklare
nassim.nyholm@upplands-bro.se
08 - 518 32 208

Marcus Nybom, näringslivschef
marcus.nybom@upplands-bro.se
08 - 518 32 159

Upplands-Bro är en växande kommun, både när det gäller invånare och företagsetableringar, med drygt 28 000 invånare. Kommunen ligger vid Mälaren, ungefär två mil nordväst om Stockholm och pendeltåget tar ungefär 25 minuter till Stockholms central. Här finns två tätorter, Kungsängen och Bro, och en levande landsbygd. Kommunens vision, kommunen som ger plats, sträcker sig till år 2035 och beskriver hur framtidens Upplands-Bro ska vara. Visionen förenar kommunens invånare, näringsliv, föreningsliv och anställda i kommunen för att skapa ett gemensamt Upplands-Bro.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.