Följ Upplands-Bro kommun

Ny kommundirektör i Upplands-Bro kommun

Pressmeddelande   •   Mar 07, 2019 12:23 CET

Upplands-Bro kommun har nu slutfört rekryteringen av ny kommundirektör. Ida Texell tillträder som ny kommundirektör från och med 1 juni 2019.Hon kommer närmast från ett arbete som förbundsdirektör på Brandkåren Attunda.

– Jag känner mig både stolt och hedrad över möjligheten att få tillträda uppdraget som kommundirektör i Upplands-Bro kommun. Jag ser fram emot att tillsammans med övriga medarbete inom kommunens verksamheter fortsätta arbetet med att utveckla framtidens välfärd med fokus på kvalitet och hållbarhet, säger Ida Texell.

– Efter en bra rekryteringsprocess och många kompetenta kandidater har rekryteringsgruppen i enighet valt Ida Texell och ser med stor förväntan fram emot att välkomna henne som ny kommundirektör, säger Fredrik Kjos, kommunstyrelsens ordförande. 

Beslut om tillsättning av ny kommundirektör har fattats av Fredrik Kjos, kommunstyrelsens ordförande, (M), Martin Normark, 1:e vice ordförande kommunstyrelsen (L) och Camilla Janson, oppositionsråd (S).

Vid frågor angående rekryteringen kontakta:

Fredrik Kjos, kommunstyrelsens ordförande (M)
fredrik.kjos@upplands-bro.se, 072-178 81 56 eller 072-222 11 81

Ida Texell, tillträdande kommundirektör
Ida.Texell@brandkaren-attunda.se, 070 - 421 03 64

Upplands-Bro är en växande kommun, både när det gäller invånare och företagsetableringar, med drygt 28 000 invånare. Kommunen ligger vid Mälaren, ungefär två mil nordväst om Stockholm och pendeltåget tar ungefär 25 minuter till Stockholms central. Här finns två tätorter, Kungsängen och Bro, och en levande landsbygd. Kommunens vision, kommunen som ger plats, sträcker sig till år 2035 och beskriver hur framtidens Upplands-Bro ska vara. Visionen förenar kommunens invånare, näringsliv, föreningsliv och anställda i kommunen för att skapa ett gemensamt Upplands-Bro.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.