Följ Upplands-Bro kommun

Pressmeddelanden Visa alla 5 träffar

Pressinbjudan: Invigning av appen Upptäck konsten i Upplands-Bro

Pressinbjudan: Invigning av appen Upptäck konsten i Upplands-Bro

Pressmeddelanden   •   Sep 06, 2019 05:00 CEST

Den 24 september 2019 lanseras Stockholms läns museums app Upptäck konsten i Upplands-Bro – en app som guidar dig till den offentliga konsten i kommunen och även i Solna, Huddinge, Täby, Nacka och Värmdö. Med appen kan du enkelt ta reda på mer om både konstverk och konstnär. Appen kan laddas ner gratis till din mobiltelefon.

Fotoutställningen Min Dröm utmanar funkofobi

Fotoutställningen Min Dröm utmanar funkofobi

Pressmeddelanden   •   Aug 23, 2019 09:04 CEST

I fotoutställningen Min Dröm möter vi kommundirektören, bloggaren, modegurun - som vi aldrig sett dem förut. Vem får plats i dagens strikta arbetsnorm och vem bestämmer över våra drömmar? I den normbrytande fotoutställningen Min Dröm utmanar 16 personer funkofobi genom att placera sig själva i rollerna som sina drömyrken.

Irène och Johan Seth tilldelas det första Sandénstipendiet

Pressmeddelanden   •   Aug 22, 2018 16:06 CEST

Upplands-Bro kommuns stipendiekommitté har beslutat att 2018 år Sandénstipendium ska gå till Irène och Johan Seth. Därmed blir paret de första mottagarna av det nyinstiftade stipendiet. Stipendiet delas ut i samband med Fest i byn på Stora scenen i Bro Centrum lördagen den 8 september klockan 11.15.

Lars Eriksson blev Årets Upplands-Brokonstnär

Lars Eriksson blev Årets Upplands-Brokonstnär

Pressmeddelanden   •   Apr 19, 2018 08:51 CEST

Lars Eriksson blev framröstad som Årets Upplands-Brokonstnär 2018. Han tog emot priset under fest och glam i Konsthallen/Kulturhuset i Kungsängen den 18 april. - Det känns överväldigande att vinna det här fina priset, säger han.